Ne jemi një prodhues profesional dhe eksportues i fletëve plastike, projektimin dhe prodhimin e fletë polycarbonate, PVC panele tavan / mur, fletë PVC stolisje, parket PVC, fletë PVC shkumë, etj

         Ne vet fabrikë e 80000 M2 gjetjen 200m pranë Tudian dalje të Shanghai-Hangzhou autostradë e cila është prodhuar panel seri PVC si selisë sonë, transporti është shumë i përshtatshëm. Ndërkohë, ne kemi një tjetër zonë të dy fabrika në Haining për fletë polycarbonate ...