laminuara PVC tavan dhe muri panele

Përshkrim i shkurtër:

panelet tavan PVC, panele PVC mur, panele PVC dekorative, pllaka PVC tavan, pllaka tavan, fletë Wall stolisje, panele laminuara PVC, panele Printime PVC, panele White PVC tavan, Hot vulosje panele PVC muri, multi-funksionet e sistemit PVC Wall, mbulim fletë. Products: PVC tavan dhe panele muri Trashësia: Gjerësia 5,6,7,7.5,8,8.5,9,10,12,13.5,16mm: 100-603mm varet nga modele të ndryshme. Length: Sipas trajtimit të kërkesave Sipërfaqja: e bardhë, Printime, Hot vulosje, laminuara, Matt Përdorimi: ...


Detail Product

Produkt Tags

Panelet tavan PVC, panele PVC mur, panele PVC dekorative, pllaka PVC tavan, pllaka tavan, fletë Wall stolisje, panele laminuara PVC, panele Printime PVC, panele White PVC tavan, Hot vulosje panele PVC muri, multi-funksionet e sistemit PVC Wall, mbulim fletë.
Products: PVC tavan dhe panele muri
Trashësia: 5,6,7,7.5,8,8.5,9,10,12,13.5,16mm
Gjerësia: 100-603mm varet nga modele të ndryshme.
Length: Sipas kërkesave
të trajtimit të sipërfaqes: e bardhë, Printime, Hot vulosje, laminuara, Matt
Perdorimi:
Dekorim tavan, stolisje mur,
Features:
pesha të lehta
Ndikim i lartë forca 
zjarrit retardant
modele të ndryshme për të zgjedhur,
Uji dëshmi
Easy të pastër
Instalim të lehtë 
dimensione Customized, trashësi dhe ngjyra në dispozicion sipas kërkesës

ITEM produkt Foto Specifikimet e produktit për referencë
Panele laminuara PVC muri me sistem multi-funksionet në stilin e lirë  laminuara PVC tavan dhe muri panele 1 8 * 400mm me klikime për instalimin
Laminuara PVC panele tavan / mur në strukturën e hapit laminuara PVC tavan dhe muri panele BF-008  7,5 * 250mm, 2.8kg peshë / Sq.mt 8.5 * 250mm, 3.4 peshë / sq.mt 
Laminuara PVC panele tavan / mur me ulluk "V"  laminuara PVC tavan dhe muri panele B13 7,0 * 250mm, 2.8kg peshë / Sq.mt 7,5 * 250mm, pesha 2.8kg / katrore / mt 7,5 * 250mm, pesha 3.0kg / katrore / mt
8,5 * 250mm, 3.0kg peshë / katrore / MT
Laminuara PVC panele tavan / mur me "U" ullukut  laminuara PVC tavan dhe muri panele 8X250 8.0 * 250mm (vetme-buzë) 3.2kg peshë / sq.mt
Laminuara PVC panele tavan / mur me tri valëve të rrumbullakëta (jashtë)  laminuara 69112-64 8.5 * 250mm, 3.4 peshë / sq.mt
Laminuara PVC panele tavan / mur me tre valëve rrumbullakta (brendshme)  laminuara 67011 8,5 * 250mm, 3.2kg peshë / sq.mt
Laminuara PVC panele tavan / mur me pesë shirita  laminuara PVC tavan dhe muri panele BF-055 8.0 * 200mm, 3.4 peshë / sq.mt
Laminuara PVC panele tavan / mur me katër shirita  AMINATED PVC tavan dhe muri panele 55 8.0 * 200mm, 3.4 peshë / sq.mt
Laminuara PVC panele tavan / mur me katër valëve rrumbullakta (brendshme)  AMINATED PVC tavan dhe muri panele 44 7,5 * 250mm, 2.8kg peshë / Sq.mt
 
Laminuara PVC panele tavan / mur me katër valëve të rrumbullakëta (jashtë)  AMINATED PVC tavan dhe muri panele 33 7,5 * 250mm, 2.8kg peshë / Sq.mt
 
Laminuara PVC panele tavan / mur me katër valëve rrumbullakta me brazdat  
 AMINATED PVC tavan dhe muri panele 22
8,5 * 250mm, 2.8kg peshë / sq.mt
 
Laminuara PVC panele tavan / mur me valët e gjashtë të rrumbullakëta  AMINATED PVC tavan dhe muri panele 66 7,5 * 250mm, 2.8kg peshë / Sq.mt
 
Laminuara PVC panele tavan / mur me brazdat 2-U  laminuara PVC tavan dhe muri panele 3090L 7,5 * 250mm, 2.8kg peshë / Sq.mt
9,0 * 300mm, 3.0kg peshë / sq.mt
 

Për më shumë moulds, ju lutem na kontaktoni lirisht!


  • : Previous
  • : Next

  • Related Products