Metoda e instalimit të pllakës PVC gusset

(1) instalimi type Flush
      a). Prerë 5-10mm e filmit mbrojtëse para se të fusni fletët e PC për mbështetje kornizë, sepse filmat mbrojtëse do të shkaktonte ngjitës joefikase mes ngjeshjeje dhe fletët e PC.
      b). Që shkallën e zgjerimit dhe tkurrjes së fletëve PC, janë të ndryshme nga ajo e korniza medalje, si dhe fletët e PC janë fleksibile dhe të marrë presionin e ajrit, pra, futje e përshtatshme, duke rezervuar hapësirë për zgjerim dhe tkurret për shkak të ndryshimeve të temperaturës, dhe duke zgjedhur trashësi të përshtatshme e PC fletët janë të nevojshme. Pjatë e Përgjithshme duhet të futet në kuadër të caktuar për më shumë se 25mm, me të paktën 2 brinjë të instaluar në zonën e caktuar. Vendi 3mm do të jetë e rezervuar për zgjerim apo tkurrje. (Raporti zgjerimi: 0.065mm / m)

      (2) vidë Instalimi a. Kur Profili i uritur dhe fletë të ngurta janë instaluar me instalimin vidë, të gjitha vrimat gozhdë e vogël duhet të reamed të rezervoj hapësirë ​​për zgjerimin dhe tkurrje. Zakonisht, vrima duhet të jetë më e madhe se ajo e rrufe apo gozhdoj rrjedh me 50% ", në mënyrë për të shmangur zgjerimin apo tkurrje. b. Mbushur deri vrima, dhe të mbuluar pjesën e ekspozuar me përbërje silikoni për të parandaluar detergjentë përshkon cila sjell dëme në fletë pc, dhe për të shmangur të çara graduale. c. Kokat gozhdë e vogël duhet të jetë më e madhe se rrjedh nga 2 herë. Përdorimi Rondelet ose washers për të shmangur kokat gozhdë e vogël prekur fletët e PC, dhe për të zvogëluar presionin. d. Mos vidhos në shumë fort. e. Mos përdorni Rondelet bërë nga PVC. f. Pjesa lakimi duhet të shmanget duke përdorur vidhos për procesin e ftohtë bending.


Ora Post: nëntor-10-2018